Eerste-bezoek
Eerste bezoek
Bij ons reserveren wij 45 minuten voor uw eerste bezoek. Wij nemen een medische vragenlijst met u door en daarna gaan wij beginnen met een mondonderzoek. De mondhygiënist bekijkt de situatie in uw mond, onder andere naar de conditie van uw tandvlees en gebit. Na dat wij klaar zijn met mondonderzoek krijgt u een diagnose en aan de hand daarvan word er een behandelplan opgesteld voor u. Na zo een behandeling word er samen met u bepaald welke behandelingen noodzakelijk.

Een medische vragenlijst invullen
Om op de hoogte van uw medische situatie te zijn vragen wij u een medische vragenlijst in te vullen. Ziekten en afwijkingen of gebruik van medicatie kunnen uw mondgezondheid beïnvloeden. Het kan aanleiding vormen tot het nemen van voorzorgsmaatregelen en kunnen beperkingen opleggen aan uw tandheelkundige behandeling. Uw gegevens word bij ons vertrouwelijk behandeld, ze vallen onder het medische beroepsgeheim.

Uitleg en advies
Voor wij met de behandeling van start gaan, gaan wij in overleg met u, het is heel belangrijk wat bij u past. Wij bespreken ook de kosten zo dat u een inzicht daarvan krijgt. Vervolgens gaan wij straten met de behandeling en indien nodig word er een vervolgafspraken gemaakt.  
 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.